Fényszóró javítás

Szolgáltatásaink:

  • Sérült, törött fényszóró javítás.
  • Letörött fényszóró fül javítása, hegesztése
  • Bepárásodott, vizes fényszóró, kiszárítása, újratömítése, tömítettség ellenőrzéssel
  • Fényszóró mozgató motor, elektronika javítása, cseréje. (a fényszóró belsejébe beépített motor esetén a házat szétszedjük, majd a motor javítása után ismét összerakjuk)
  • Fényszóró polírozás, bemattult fényszóró üveg polírozása, UV álló lakkozása
  • Fényszóró optikai tuning


Fényszóró polírozása, UV védőréteg kilakítása


Fényszóró javítás műanyag hegesztéssel

Ford Fiesta fényszóró javítása:

  • Hiba megnevezése: a rögzítő fül az ütközés során letörött, egyes darabjai elvesztek.
  • Javítás leírása: A hiányzó darabokat saját anyaggal pótoltuk, majd a komplett fület visszahegesztettük a helyére.

Fényszóró javítás

Suzuki Swit 4 -es fényszóró javítás:

  •  Hiba megnevezése: a rögzítő fül letört, elveszett.
  • Javítás leírása: bontott fényszóróról származó darabbal pótoltuk.

 

Fényszóró javítás gyakran ismételt kérdései:

Egy törött fényszóró javítható?

Igen. Napjainkban egy autófényszóró ház (reflektor, ködlámpa, irányjelző ház) általában hőre lágyuló anyagból készül, így jól javítható hegesztéssel. A beázott, bepárásodott fényszóró javítható? Igen. Először is, a beázott fényszóró szárításra kerül, majd eltávolítjuk az egyéb szennyeződéseket, ha vannak. Ezután megkeressük a fényszóró beázás okát, és megjavítjuk. Végül következik a nyomáspróba.

Mitől ázik be a fényszóró?

A lehetséges okok közt meg kell említeni, hogy pl. izzócsere után a gumisapka nem, vagy rosszul lett visszahelyezve. A fényszóró bepárásodás másik oka lehet, hogy egy tartófül tőben elrepedt, a fényszóró üveg repedt, stb.

Miből áll egy fényszóró felújítás?

letörött, hiányzó fényszóró fül esetén: pótlás, javítás beázott, párás fényszóró esetén: szárítás, tisztás, tömítetlenség javítás matt, besárgult, opálos, elszíneződött fényszóró „üveg” esetén: polírozás, UV álló lakkozás Letörött fényszóró fül javítás, hegesztés: napjainkban egy fényszóró ház (reflektor, ködlámpa, irányjelző ház) általában hőre lágyuló anyagból készül, így jól javítható hegesztéssel. Hiányzó, letörött fényszóró fül pótlása: ha lehet, bontott alkatrészeket használunk, ehhez több száz darabos raktárkészletet gyűjtöttünk össze a leggyakoribb típusokból. Egyes, ritkább típusokat saját gyártású, raktáron tartott alkatrészekkel javítunk.

Hogyan történik az autófényszóró javítás?

Az autófényszóró javítása természetesen attól függ, mi is vele a gond. Leggyakrabban a karambol utáni sérülésekkel keresnek meg minket. Az esetek nagy részében a fényszóró repedés, törés javítása hegesztéssel történik.

Beázott a fényszóróm. Mennyi ideig tart egy fényszóró kiszárítás?

A fényszóró kiszárítása hamar megvan, viszont ilyenkor mindig meg kell vizsgálni, a fényszóró beázás okát. Ha csak az izzót védő gumisapka nem volt a helyén, azt könnyű visszahelyezni. A fényszóró ház repedésének javítása már kicsit tovább tart. A fényszóró beázása azért veszélyes, mert általában szennyeződést is visz be magával, és azt kitisztítani gyakran csak a fényszóró háza megbontásával lehetséges.