Ismerjen meg bennünket!
A HULLO Kft. 1991 óta foglalkozik műanyag és fém alkarészek javításával.
 

  Küldetésünk

Nem szeretne sokat költeni? Megkímélné a környezetét egy nagyméretű hulladéktól? A javítás a megoldás! Ha ez a több tízezer általunk felújított alkatrész a szemétbe került volna, felépülhetett volna belőlük egy Parlament méretű szeméthegy. Mindeközben, nem elhanyagolható módon az ügyfeleinknek is megtakarítottunk sok százmillió forintot.

   Minőségpolitikánk

Hiszünk abban, hogy a legjobb ügyfél a visszatérő ügyfél, vagy akinél már beajánlottak minket, ezért szolgáltatásaink minőségére nagyon odafigyelünk. Munkáinkra minden esetben garanciát vállalunk, minimum 1 évet. Ettől eltérően egyes lökhárító, hűtő, fényszóró, stb. javítások minőségében olyannyira magabiztosak vagyunk, hogy a javított részekre élettartam garanciát vállalunk. Megtehetjük ezt azért is, mert tudjuk, hogy a javításunk túléli az adott munkadarab többi részét.

   Cégtörténet

Vállalkozásunk, és ennek jogelődje 1978 óta készít, valamint több mint 20 éve javít hűtőberendezéseket és műanyag alkatrészeket, zömében gépjárművekhez. Ezen idő alatt megjavítottunk kb. 10 ezer lökhárítót , sok ezer fényszórót, hűtőrácsot, és egyéb karosszéria elemet . Rendbe hoztunk kb. 20 ezer hűtőt : a legkisebb fűtőradiátortól a dízelmozdony intercoolerig , a fali gázbojler kazántól a bp-i szárnyashajók hőcserélőiig , beleértve a volt Duna Intercontinentál “mega” klímáját. Mindezek tudatában úgy gondoljuk, hogy hazánk legrégibb, és egyben legnagyobb szakszervizében fogadhatjuk kedves ügyfeleinket.

  Ügyfeleink

Rendszeres, visszatérő ügyfeleink közé tartoznak többek között az alábbi cégek: Waberer’s International Zrt, Mahart Passnave, Opel Autószalon Duna, Autopalace Hungary, Wallis Motor Duna Kft, Ford Petrányi, Malév GH Zrt., Lavinamix Kft, BMTI Kft., Strabag MML, Szatmár Transport Kft, Volvo Hungaria Kft, Hungaro Truck Kft, BM Heros Zrt., Citroen Hungária Kft Citroen M5 Center, Ford Szeleczky Kft. Német Eurotrans Kft. SB Trans Kft. Ventona Trans Kft. Inter VM Trans kft.